Около 1.00 часа днес патрулиращ по автомагистрала Тракия екип

...
</TD
> Около 1.00 часа днес патрулиращ по автомагистрала Тракия екип
Коментари Харесай

Родната полиция ни пази! Служител на МВР шофира бус с 31 мигранти на АМ Тракия

Около 1.00 часа през днешния ден патрулиращ по автомагистрала " Тракия " екип на бранш " Пътна полиция " алармирал в оперативната дежурна част на регионалната дирекция за подозрителен микробус, който пътува към София.

След основана незабавна организация, в региона на 120 км транспортното средство е спряно от чиновници на Зонално жандармерийско ръководство Пловдив, а вътре е открита група от 25 млади мъже без документи за идентичност, самоопределящи се за афганистански жители. Задържан е и водачът, от Харманли. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Минути след 8,00 часа още веднъж последвала сходна бърза съгласуваност и съгласувани дейности сред чиновници на полицията и жандармерията и в региона на 119 км е прекратено придвижването на различен бус, придвижващ се към столицата.

При оглед в него са открити други 31 мигранти, също представящи се за жители на Афганистан. Арестуван е лидерът, който е чиновник на Министерство на вътрешните работи и по случая е формирано следствено дело. Активните процесуално-следствени дейности не престават.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР