Общински служители от Пловдив карат служебни коли с екстри, купени

...
</TD
>Общински служители от Пловдив карат служебни коли с екстри, купени
Коментари Харесай

Общински служители в Пловдив с луксозни служебни автомобили, ползвали ги като лични

Общински чиновници от Пловдив карат служебни коли с екстри, купени за хиляди левове. Това споделя bTV в свое следствие.

, заместник-кмет по " Спорт, юношески действия и обществена политика ", употребява скъпа служебна кола. Автомобилът, който е с 42 екстри, е закупен за 80 000 лв. по европейски план по стратегия за понижаване на бедността:

" Колата е закупена по план. Аз съм началник на плана. и в качеството си на подобен съм в заповедта на кмета да ръководя тази кола Търсихме автомобил 6 плюс 1 места.Целта на закупуването на подобен автомобил е да се обезпечи лесното и безпроблемно напредване на младежките екипи от Младежкия център до дребните обитаеми места в района. "

" Не бих споделил, че е доста висок клас. Избрахме колата с най-хубавото съотношение цена-качество. Тя се употребява безусловно и единствено по предопределение. Защо да ми е неловко, че карам такава кола? Нека и другите заместник-кметове, да си напишат план, в случай че желаят, и да си го завоюват ", изяснява Титюков.

В същото време различен общински чиновник със заплата към 2000 лв. твърди, че кола от 65 000 лв. не е скъпа. 

" Това е бюджетен автомобил, нито е някаква сериозна марка ", каза , шеф на Оперативна програма " Паркиране и репатриране ":

" Не е належащо да се парадира и да се нарушават правила. Аз съм праволинеен в това отношение и ще назнача инспекция “, съобщи пък кметът на Пловдив по отношение на тези случаи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР