Община Пловдив е пуснала обществена поръчка за ремонт на една

...
</TD
>Община Пловдив е пуснала обществена поръчка за ремонт на една
Коментари Харесай

Добра новина за стотици спортуващи деца

Община Пловдив е пуснала социална поръчка за ремонт на една от най-посещаваните здания за спорт, разбра Plovdiv24.bg . Зданието на бул. “Източен ", където се обитават няколко типа спорт - за бокс, карате и Комитет за изкуство и култура бокс. Тя е на 3 етажа със застроена повърхност 1480 кв.м. 

За близо 250 000 лв. ще бъде осъществен настоящ ремонт на покрива, фасадата, ще се постави нова хидроизолация. Ще се сложи нова гумена и циментова замазка в залата, ще има и ново осветяване

Залата се намира в съседство на стадион “Христо Ботев ".

Допълнително незабавен и наложителен ремонт ще бъде изработен за останалата част от залата откъм бул. “Източен ", в която има 9 спортни клуба бокс, аеробика, битка, таекуондо. Според документите - залите не са ремонтирани в никакъв случай, мазилките са компрометирани и рискови падат непрекъснато. Дограмата е дървена и не се затваря, тук-там няма стъкла. По баните и тоалетните падат плочки, душовете не работят, тръбите са железни, корозирали и спукани, няма порти. От фасадите падат облицовъчни плочи, които са рискови за преминаващите, по стъпалата липсват плочи.

Ще бъде изработен ремонт, който включва боядисване, замяна на дограмата, замяна на осветлението с икономично такова, замяна на ВиК и душове, слагане на нови гранитогрес, плочки, шкафове, умивалници, смесители, създаване на гипскартон и други Общата сума за този ремонт е 350 000 лв..

Така за общо 600 000 лв. цялата постройка за спорт с няколко спортни клуба и стотици деца, които спортуват 5 дни в седмицата, през цялата година, ще бъде актуализирано място, което да дава отговор на актуалните условия за стандарти и качество за осъществяване на тренировки.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР