Областният управител на област Пловдив инж. взе участие в двудневното

...
</TD
>Областният управител на област Пловдив инж. взе участие в двудневното
Коментари Харесай

Областният управител - официален гост на голям форум в Пловдив

Областният шеф на област Пловдив инж. взе присъединяване в двудневното събитие на 5 и 6 март 2024г. в Гранд хотел Пловдив, проведено от Световната банка под наслов " Интегрирано териториално развиване на районите: Партньорства за нови благоприятни условия. "

Събитието съставлява първата национална самодейност по Споразумение за техническа помощ на Световната банка към Министерството на районното развиване и благоустройство.

" Конференции като тези са опция за нас да извлечем положителни практики от сполучливи модели в международен мащаб и да създадем партньорствата, които са основен детайл в нашия блян към динамично и стабилно развиване. "

В събитието взеха присъединяване шефове на държавни и банкови институции, самостоятелни специалисти, регионални шефове, кметове, общински съветници и други представители от цялата страна и чужбина. Темата беше фокусирана върху построяването на потенциал на районните и локалните заинтригувани страни за използване на устойчиви и интегрирани подходи към районното развиване.

Инициативата даде неповторима опция за продан на хрумвания и опит сред основни фигури в региона на районното развиване, като акцентира значимостта на партньорствата за основаване на нови благоприятни условия за развиване в районите.

Областният шеф инж. изрази задоволство от дейното присъединяване и обмена на познания през тези два дни.

" Благодарен съм за опцията да бъда част от този новаторски конгрес, където се разискаха основни въпроси за консолидираното на районните запаси и основаването на партньорства, ориентирани към реализиране на стабилно и уравновесено развиване в област Пловдив. "

Събитието завърши със мощно разбиране, че подобен тип начинания и взаимно съдействие ще допринесат за устойчивия обществен и стопански прогрес на районите в страната.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР