Нова среща между представители на фирма Теа инвест и Община

...
</TD
>Нова среща между представители на фирма Теа инвест и Община
Коментари Харесай

Преговорят за 80-те декара в парк Отдих и култура

Нова среща сред представители на компания " Теа инвест " и Община Пловдив за терена от 80 декара зелена повърхност в парк " Отдих и просвета " ще се организира в ранния следобяд в постройката на пл. " Стефан Стамболов " 1, научи  Plovdiv24.bg .

Преговорите ще се водят от заместник-кмета по финанси Величко Родопски, изпълняващ длъжността кмет, защото градоначалникът Здравко Димитров рано тази заран отпътува за чужбина. От страна на общината в срещата ще вземат участие специалисти. Поканени са общински съветници от всички политически групи и нечленуващи в групи, както и представители на новоучреденото гражданско съдружие " За парка ".

На  между представители на " Теа инвест " АД и градската администрация, извършена в първия работен ден на 2023 година, бе контрактувано да се направи пазарна оценка и юридически разбор на парцела, с цел да може общината да го придобие. Очаква се през днешния ден тези документи да бъдат разисквани.

Идеята на кмета Здравко Димитров е теренът да бъде добит от община Пловдив, с цел да остане зелено пространство за всички жители. Частният притежател има утвърден Подробен устройствен план за създаване на увеселителен парк на мястото.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР