Наско Райфъла и съпругата му Ева се изправят на подсъдимата

...
</TD
>Наско Райфъла и съпругата му Ева се изправят на подсъдимата
Коментари Харесай

Конвоираха Райфъла от затвора в Кремиковци до Пловдив, той заговори за гладни идиоти

Наско Райфъла и брачната половинка му Ева се изправят на подсъдимата пейка по ново обвиняване, този път за данъчни закононарушения в изключително огромни размери.  се провали, поради отсъствието на единия юрист на обвинените и на самия Райфъл, който тогава е бил болен. Днес обаче разпоредителното съвещание протече без никакви спънки, предава Plovdiv24.bg

Атанас Червенков беше докаран в съда под ескорт, защото изтърпява 9-годишна присъда в затворническото общежитие на Кремиковци. 58-годишният бизнесмен бе във очевидно ведро въодушевление и на влизане в залата поздрави всички присъстващи. 

Според обвинителния акт, против подсъдимия са повдигнати обвинявания, че с пет действия, персонално и с дипломиран електронен автограф е избегнал установяването и заплащането на данъчни отговорности в изключително огромни размери на обща стойност 40 725 лв.. Това се е случила през интервала от април 2011 до март 2015 година, като е затаил истини в изискуемите заявления в ЗДДФЛ за добитите през годината приходи, подлежащи на облагане с налог върху общата годишна данъчна основа. 

Идентично е обвиняването и против Евелина Червенкова, като се твърди тя е укрила сума в размер на 37 360 лева

Райфъла изиска процесът да се гледа при закрити порти.

" Със брачната половинка и децата ми бяхме обект на подготвяно похищение против огромни суми. В хода на делото ще станат известни финансови данни, от които нарушители и гладни идиоти ще получат информация ", аргументира се той.

Настоя също производството да протича в негово неявяване и да не участва персонално на делата, тъй като работи и е болен. Съдът остави без почитание и двете претенции и насрочи първото дело всъщност за 19 февруари от 10,00 ч.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР