Над 70 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг (част от EVN)

...
</TD
>Над 70 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг (част от EVN)
Коментари Харесай

Над 70 дежурни екипа на EVN в готовност да реагират по време на предстоящите празнични дни

Над 70 дежурни екипа на Eлектроразпределение Юг (част от EVN) са в подготвеност да реагират при нужда по време на идните коледни и новогодишни празнични дни. Дружеството има опция за включване на спомагателен брой сътрудници и техника при изключителни зимни обстановки, както и да задейства специфичен спешен щаб.

Като част от настоящата подготовка за работа през зимата, сдружението е доставило по места техника, принадлежности и материали с оглед обезпечаване на спешен запас. В това число влиза и доставка на профилирана машинизация – високопроходими коли, автовишки, моторни шейни, както и АTV и UTV за труднодостъпните региони. Дежурните екипи поддържат връзка с непрекъснато функциониращия Диспечерски център за ръководство на електроразпределителната мрежа.

Eлектроразпределение Юг ще регистрира електромерите по постоянния месечен график по време на празниците.

Във връзка с идните коледни и новогодишни празници Електроразпределение Юг е основало организация за отчитане на електромерите по постоянен месечен график. Целта е, както всеки месец, да се следва постоянният график на отчитане на електрическата енергия за клиентите на сдружението в Югоизточна България.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР