На ул. Георги Икономов в район Южен отново са заснети

...
</TD
>На ул. Георги Икономов в район Южен отново са заснети
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Отсичат здрави дървета в Кючука

На ул. " Георги Икономов " в регион " Южен " още веднъж са снимани служащи да секат здрави дървета, видя Plovdiv24.bg от фотоси, оповестени в фейсбук групата " Забелязано в Кючука ". 

Член на групата е споделил фрагментите с пловдивчани, като написа: " Поредната уродлива сеч на очевидно крепко дърво. Ако се чудите за какво въздухът ни е отровен...ул. " Георги Икономов ". "

От Оперативна програма " Градини и паркове " разясниха, че според издадена заповед от кмета на регион " Южен " дървото от типа " Мъждрян " би трябвало да бъде отсечено, тъй като е в неприятно фитосанитарно положение. Премахнат е и рисково надвиснал клон на орехово дърво, което е представлявало заплаха за минаващите жители. 

Напоследък в " Южен " много постоянно стават неприятности и поданици непрекъснато се оплакват, че кварталът се унищожава от ръководещите малко по малко. 

Друг член на групата загатна в коментара си, за това, че вероятно може да стартират и тази улица да ремонтират, или вероятно да се създадат спомагателни паркоместа, което също е огромен проблем в квартала.

" Пречи дървото. Сега, когато го няма, ще могат да паркират още 2, 3 коли. "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР