На сцената пред Общината тази вечер по традиция грейнаха светлините

...
</TD
>На сцената пред Общината тази вечер по традиция грейнаха светлините
Коментари Харесай

Коледната елха грейна в центъра на Русе

На сцената пред Общината довечера по традиция блестнаха светлините на Коледната елха. За втора поредна година знак на коледно-новогодишните празници в града стана огромното естествено дърво пред постройката на Община Русе.

Всички деца и родителите им се любуваха на приказния театър " Коледна елха “, изпълнен с коледни песни и танци.

Светлините на коледната елха дружно с Дядо Коледа, Снежанка и доста деца на сцената възпламени кметът на Община Русе, който поздрави всички, събрали се на площада. " Бъдете щастливи, бъдете здрави и вижте с по-добри очи хората към нас и града ни “, пожела на присъстващите за коледните и новогодишните празници кметът.

Коледната елха тази година е надградена с нови светещи детайли – 12 обемни лед топки и дребни топки и фигурки, както и с ефектно осветяване със светещи низове, лед осветяване, осветяване с блицове, падащи капки и светещ връх. Броят на лампичките върху коледното дръвче е 1300, а топките и други коледни детайли са над 500.

В празничната стратегия присъединяване взеха гениите на Детска вокална група " Слънце “ с началник Наталия Константинова и Детско-юношески фолклорен отбор " Зорница “ с ръководители Милена Михова и Добрин Райчев  към Общинския детски център за просвета и изкуство. Общинският Младежки дом беше показан от Мажоретен състав " Екстрийм “ с началник Вероника Миланова и Студио за поп и джаз пеене " Икономов “ с началник Вили Икономов.

Водещ на събитието беше Десислава Николова.

Празникът сложи началото на разнообразие от събития, включени в Коледно-новогодишния фестивал на Община Русе за 2023 година Пълната стратегия можете да видите .
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР