Модерната сграда, която отвори врати в края на миналия месец,

...
</TD
>Модерната сграда, която отвори врати в края на миналия месец,
Коментари Харесай

Организации вече могат да провеждат събития в Младежкия център в Меден рудник

Модерната постройка, която отвори порти в края на предишния месец, разполага с многофункционални пространства за осъществяване на разнообразни по темперамент събития. Календарът на Центъра към този момент се цялостни със лични и гостуващи събития, по тази причина е добре, искащите да побързат.

Запитването става посредством уеб страницата на Младежкия интернационален център: https://yicburgas.bg/, в секция Контакти, където се зарежда падащо меню с форма за поръчки. След попълване на поръчката екипът ще се свърже с уредниците за уточняване на детайлности към събитието.

Сред първите гостуващи събития е кинофестивалът " Срещи на младото европейско кино “, който ще се организира в интервала 19 – 21 януари и част от прожекциите ще бъдат в зрителната зала на Центъра.

Важно е да се знае, че Младежкия център към момента се намира в планова фаза, заради което до 30.04.2024 година искащите да употребяват потенциала на постройката би трябвало да имат поради, че там не могат да се организират действия от комерсиален темперамент. Информацията визира уредници на школи по изкуства, спорт и извънкласни занимания. За сметка на това такива действия могат да се правят безплатно, а до края на плана просветителни и юношески организации, както и НПО–та в младежкия бранш (включително от района и страната), могат да организират мероприятията си изцяло гратис.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР