(МДТ) напуска поста и се връща на старата си

...
</TD
> (МДТ) напуска поста и се връща на старата си
Коментари Харесай

Рашко Стоянов: Връщам се на старата си работа

(МДТ) напуща поста и се връща на остарялата си работа в Национална агенция за приходите - Пловдив като основен юрист в дирекция " Обжалване данъчно-осигурителна процедура " (ОДОП)..

Репортер на  Plovdiv24.bg  потърси за детайлности:

- Г-н Стоянов, какво се случва с Вас?

- Напускам поста шеф на дирекция МДТ и се завръщам на остарялата си работа в Национална агенция за приходите. Официална заповед към момента не съм получил. Във вторник разбрах от сътрудниците от Централното ръководство на Национална агенция за приходите, че се приготвя тази смяна.

- Защо от Централно управление на Национална агенция за приходите сте схванал? Нали дирекцията е към Община Пловдив?

- Аз бях командирован в община Пловдив по реда на Закона за държавния чиновник. Тази командировка може да се приключи със заявление от мен или от кмета на Община Пловдив, като заповедта се издава от Изпълнителният шеф на Национална агенция за приходите.

- Вие не сте подавали заявление?

- Заявлението за преустановяване на командировката е от кмета на Пловдив. Два дни чаках някой от община Пловдив да събере храброст и да ми се обади, само че никой не ме потърси до през вчерашния ден, когато ми се обади началникът на отдел УЧР при община Пловдив Ванко Иванов.

- Какво ще вършиме в този момент?

- Ще отида да си прибера персоналните движимости от дирекцията, ще отида до Национална агенция за приходите, с цел да видя дали заповедта за преустановяване на командировката е подписана от Изпълнителния шеф, ще мина и през община Пловдив да се сбогувам с хората, с които работихме дружно над 3 години.

- На каква позиция бяхте в Национална агенция за приходите?

- Бях основен юрист в дирекция " Обжалване данъчно-осигурителна процедура " (ОДОП) и се връщам там. На моето място имаше назначена заместничка и тази смяна от през днешния ден за на следващия ден ще се отрази и при нея. В случая става въпрос и за човешки ориси. Надявам се управлението на Национална агенция за приходите да я резервира като експерт в системата.

- Знаете ли кой ще поеме директорския пост на " Местни налози и такси "?

- Не мога да допускам кой ще бъде, само че му искам триумф. Оставям прелестен колектив от експерти и за всеки ще е наслаждение да го ръководи.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР