Манита Вартан е Дама на годината /Mrs Lady of The

...
</TD
>Манита Вартан е Дама на годината /Mrs Lady of The
Коментари Харесай

Пловдивчанка от богат аристократичен род стана Дама на годината

Манита Вартан е Дама на годината /Mrs Lady of The year/, конкурс състоял се нощес в София. 

Събитието е част от международната верига MRS Universe LTD, продуцент организация Феймъс. За 17-ти път в бална зала " Монтесито " в София бяха раздадени най-престижните годишни статуетки. 

Победата на Манита е резултат от необятните й ползи и благородни дела, директно след завоюването на Европейската корона. Всичко това бе прожектирано във видео, показващо фрагменти от активността на миската, станала едно от най-разпознаваемите лица в Пловдив през последните 2 години. 

Мисис Европа и сегашна Дама на годината е родена в гр. Пловдив, само че се усеща жител на света. 

През 2024 г стартира да се изявява и на журналистическото и писателско занятие по специалността си от университета. Неведнъж споделя в свои изявленията, че рано или късно ще се върне към литературата, а година по-късно издава първата си книга " В кухнята на Мисис България ". 

Възпитаничка е на ЕГ " Иван Вазов ", емблематично за Пловдив учебно заведение. 

Модата се трансформира в най-голямата и пристрастеност, а през 2023 печели златната корона на Мисис Европа измежду 35 европейски финалистки на Гала театър в Истанбул. 

Интересен факт за нея е, че произлиза от богат благороден жанр живял на крайбрежията на Бяло море - град Текирдаг и Малгара, който след години се мести в Пловдив бягайки от събитията през 1915 г и загубвайки всичко. 

Тя е първата Мис развяла българския байрак като победител в международен конкурс. Наричана е още българската Ким Кардашиян, тъй като става известна в медиите с приликата си със световноизвестната си сънародничка. 

През последните години основава доста благотворителни изяви концерти и конкурс за деца с гении, води събития, взе участие в многочислени планове на фешън къщи. Поради своя вселенски светоглед и борбената си същина влага цялата си пристрастеност в своята работа. Именно поради тези си цели, гласовете надвиват в нейна изгода и към своята сбирка, миската добави и оценката " Жена на годината ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР