Лидерът на КОД- Пловдив Пенка Деведжиева с позиция относно повтрорната

...
</TD
>Лидерът на КОД- Пловдив Пенка Деведжиева с позиция относно повтрорната
Коментари Харесай

Пепа Деведжиева: Цените на строителните материали започнаха да падат, защо се дават още 4,9 млн. лв. за започнали улични ремонти?

Лидерът на КОД- Пловдив Пенка Деведжиева с позиция по отношение на повтрорната индексация на три от обектите, включени за разглеждане в дневния ред на днешната сесия. Ето какво е нейното мнение:

В последните месеци цените на строителните материали се успокоиха и дори  започнаха да падат и на този декор е повече от необичайно предлагането на кметския екип още 4,9 млн. да бъдат дадени за подлеза " Модър – Царевец “, бул. " Хаджи Димитър “ и ул. " Царевец “. Към документа няма никакви планове и разбори кое  постанова с тъкмо тази сума да се дофинансира работата, а към този момент един път бяха отпуснати спомагателни средства за " Модър – Царевец “. Тук става дума за милиони, не се отпускат стотинки за семки и няма по какъв начин да се желае общинските съветници да гласоподават тази сума без подплатени с числа причини.

Преди няколко дни попаднах на изявление на зам.-кмета по строителството Пламен Райчев, че не е удовлетворен от работата по бул. " Хаджи Димитър “. Нормалната логичност сочи, че в случай че един строител не извършва линейния график, би трябвало да бъде глобен, а не да му се наливат още пари.

В КОД първи реагирахме против безумния план за пробив под Водната палата и сме удовлетворени, че този обект отпадна от строителната стратегия на общината. Но средствата от него би трябвало да бъдат изхарчени за смислени неща, а не да се пилеят по предлагания от общинското управление метод.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР