Лидерът на ГЕРБ се обяви против смяната на директорите на

...
</TD
>Лидерът на ГЕРБ се обяви против смяната на директорите на
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ се обяви против смяната на директорите на специалните служби

Лидерът на ГЕРБ се разгласи срещу промяната на шефовете на специфичните служби. " Всичко свършихме, в този момент стигнахме до службите " - разяснява в Пловдив той, предава Plovdiv24.bg .

" Има няколко обстоятелството, които не са истина. От първо лице знам, че сега ръководителите се употребяват с огромно доверие от сътрудниците. Директорът на ДАНС бе награден. Върху тях падна отговорността за извеждането на съветските свещеници. Щом знаят, че има предатели, изваждат имената и ги дават на прокурор, ще отнесат доста години затвор " - изясни Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изиска ПП-ДБ да показват законите си и даде обещание, че тематиката ще се разисква след изборите.

" Аз съм срещу народен представител от една партия да стане шеф на една работа. Имахме към този момент подобен случай. Тези шефове са назначавани от президента Радев,,. Там няма нито един човек, който да се е усмихнал на нас. 

Може да съм малко подозрителен, само че специфичните служби, те са национални, в случай че ДАНС стартира да проверява народен представител от Политическа партия – това почтено ли е? То не е и в тяхна изгода да го създадат. В момента това е най-хубавото антикорупционно деяние, министрите и ръководещите ще внимават " - разяснява Борисов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР