Колекторът за отпадни води покрай подлеза Модър - Царевец е

...
</TD
>Колекторът за отпадни води покрай подлеза Модър - Царевец е
Коментари Харесай

Поканиха кмета да инспектира колектора на Модър - Царевец

Колекторът за отпадни води около подлеза " Модър - Царевец " е завършен и строителната компания, изграждаща автомобилния пробив, може да приключи обекта. Това излиза наяве от публично писмо на ДЗЗД " Еко Проект - Пловдив " до кмета, който е поканен на ревизия през днешния ден от 13 часа, предава Plovdiv24.bg

От консорциума напомнят, че сред представители на ВиК - Пловдив, кмета, заместника му, кмета на регион " Западен ", представители на изпълнителя на пробива " Драгиев и ко " и специалисти, ангажирани с осъществяването на двата обекта. На тази среща представителят на ДЗЗД " Еко Проект - Пловдив " Бончо Бонев пое ангажимент за 10 дни да бъде изпълнен сериозен сектор, влияещ на осъществяването на пробива на улица " Модър ". Разместен е графикът на работните групи и обещанието е изпълнено, твърди Десислав Герданов, представляващ ДЗЗД " Еко Проект - Пловдив ". 

Обединението извършва плана на ВиК - Пловдив за Южния обходен колектор. Той е с дължина 12 километра, стартира от " Пещерско шосе ", минава през улиците " Царевец " и " Модър ", пресича Коматевско шосе, продължава по целия " Александър Стамболийски " към ул. " Нестор Абаджиев " в " Тракия " и се включва в Пречиствателната станция за отпадни води. 

Изграждането на колектора се засича в региона на софийската жп линия с общинския план за пробива " Модър - Царевец " и свързване на регионите " Южен " и " Западен ". След привършване на работата по колектора, другата строителна компания най-сетне ще може да приключи своя обект.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР