Коалиция Продължаваме промяната - Демократична България регистрира пълна листа с

...
</TD
>Коалиция Продължаваме промяната - Демократична България регистрира пълна листа с
Коментари Харесай

Коалиция ПП-ДБ регистрира пълна листа за 17 МИР

Коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " записва цялостна листа с 22 претенденти за народни представители за Многомандатен изборен регион 17 - Пловдив област. Представители на двете обединения са поравно показани и са излъчени от всички общини в района, заяви лидерът на листата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

В листата са включени някогашният регионален шеф и заместникът му, който сега е общински консултант от Демократична България. Сред останалите претенденти има лекари, финансисти, компютърни експерти и дизайнери и т. н. " Характерно за всеки един от тях е, че са хора, които са работили и ще работят за мястото, в което живеят " - разяснява Костурков.

Коалиция ПП-ДБ си е сложила за цел да бъде първа политическа мощ в Пловдивска област и да получи 3+1 мандата и, съгласно Костурков, тази цел е реалистична.

" Очакваме поддръжка от всички прогресивни обединения, било то политически или цивилен. Очакваме да ни поддържат хората, които желаят да сложат завършек на модела, който до неотдавна ни управляваше " - съобщи лидерът.

На регистрацията на листата за 17 МИР участва и лидерът на градската листа.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР