Кандидатът за кмет на Южен“ и за общински съветник от

...
</TD
>Кандидатът за кмет на Южен“ и за общински съветник от
Коментари Харесай

Граждани към проф. Бозуков: Не допускайте повече издевателства над хората като това на Даме Груев!

Кандидатът за кмет на " Южен “ и за общински консултант от листата на на " Българска социалистическа партия за България “ проф. Христо Бозуков организира поредност срещи и диалози с жители на региона. Като най-съществен проблем хората откроиха проточилия се повече от една година ремонт на ул. " Даме Груев “. Те желаеха професор Бозуков да спре това безумство и в никакъв случай повече да не допусне сходни издевателства над живеещите в квартала. Хората се оплакаха, че са принудени да живеят в немислим прахуляк и звук, а трафикът в региона е тотално комплициран. Пловдивчани обявиха, че се съмняват за корупционни практики при осъществяването на обекта.

" Гражданите се притесняват, че откакто се асфалтира, може да се наложи след това да се прави ремонт на ремонта, тъй като шахтите са с 3 см по-високо от нужното равнище “, смутен е проф. Бозуков.

По време на диалозите те показаха отвращение от огромното строителство в региона и насочиха молба да бъдат употребявани законови административни ограничения за понижаване на застрояването в " Южен “.

Посетителите на парк " Белите брези “ предложиха да се отвори публичната тоалетна в парка, който е измежду най-посещаваните места от родители с дребни деца и възрастни хора.

Пловдивчанин попита претендента за кмет на региона ще построи ли нови паркоместа. Проф. Бозуков отговори, че, първо, би трябвало да се проучат терените, потребностите на живеещите по микрорайони и тогава да се вземе решение къде да се изградят.

Младите социалисти от Младежкото обединяване на Българска социалистическа партия " Южен “ и персонално ръководителят на организацията Анастас Ангелов участваха, дружно с професор Бозуков, в обиколката. Рейдът стартира от Събота пазара, продължи в парк " Белите брези “ и приключи пред ритейл комплекса на бул. " Никола Вапцаров “.

По време на срещите хората показаха убеденост, че с избора на номер 1 в интегралната бюлетина ще се работи повече за Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР