Жител на район Тракия се възмути от състоянието на фонтана пред

...
</TD
>Жител на район Тракия се възмути от състоянието на фонтана пред
Коментари Харесай

Гражданин попита кмета във Фейсбук, той му отговори

Жител на регион " Тракия " се възмути от положението на фонтана пред ДКЦ V и насочи питанията си към кмета на Община Пловдив, разбра  Plovdiv24.bg.

За изненада на всички консуматори на Facebook групата " жк " Тракия " квартал номер едно " Димитров отговори в детайли на жителя.

" Кметът, защо тъкмо се снима пред този шадраван, кое му е реставрираното? Че не работи сега, не работи, но те и мозайките не са възобновени. Държавен труд, за 200 лв. тръби и малко цимент между камъните на мозайката, и велики тирирамби във Facebook. Кажи почтено! Чудно на какъв брой ли е фактуриран тоя " ремонт "? ", написа сърдит мъжът.

Когато отворим мненията под обявата ще забележим и отговора на кмета.

" Здравейте, видях обявата и ще се опитам да съм положителен. Миналата година пуснахме фонтана. За стартиране, прекъсване и всичко по него помолих да се погрижат от поликлиниката, за което им благодаря! Поехме ангажимент мозайките да ги ремонтираме и ще го създадем тази година. Вчера Яна Кашилска, шеф на ДКЦ ми прати фотография от залесителна акция и става хубаво. "

Комуникацията сред двамата продължи с мнение на жителя.

" Добре, след Facebook обявата останах с усещане, че се снимате (като цяло тази процедура ме озадачава, но щом народът се радва) пред приключен обект. Коментирам, каквото виждам. "

Припомняме, че през септември кметът където след процедурата съумяха да се разкрият красивите мозайки на оборудването.

" Почистен! Сега си го представете цялостен с вода! След 30 години пауза, още веднъж ще пуснем фонтана пред поликлиниката. ", пишеше тогава кметът.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР