Информационен ден за симптомите на болестта Бехтерев и безплатни лекарски

...
</TD
>Информационен ден за симптомите на болестта Бехтерев и безплатни лекарски
Коментари Харесай

Водещи лектори дадоха съвети за болестта на Бехтерев на форум в Община Благоевград

Информационен ден за признаците на заболяването Бехтерев и безвъзмездни лекарски съвещания събраха през днешния ден в зала 5 на Община Благоевград лектори и носители на болестта.

В срещата с скъпи препоръки присъединяване взеха ревматологът проф. Златомир Коларов,  който показа нови решения, свързани с заболяването и последната си книга " По тънката повърхнина на леда “, Даниела Манова, учител в Медицински лицей и Янка Темелкова, общопрактикуващ доктор.

По време на беседата беше подложен акцент върху един от главните проблеми, свързани с заболяването, а точно забавянето при слагане на диагноза, заради мъчно разпознаваемите признаци, оповестиха от общината.

Присъстващите имаха опцията да упражнят на практика и главен комплекс от придвижвания, които оказват помощ при пациенти, диагностицирани със болестта.  

Освен това, участниците в срещата се срещнаха с презентация и се включиха в полемика на тематика " Общи насоки и рехабилитация “, като имаха опция да задават въпросите си и да обменят опит.

Инициативата се провежда от Българско съдружие на болните от Бехтерев с поддръжката на Община Благоевград.

Подробна информация за заболяването може да бъде открита.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР