Главен инспектор Иван Елшишки е временно преназначен на длъжността

...
</TD
> Главен инспектор Иван Елшишки е временно преназначен на длъжността
Коментари Харесай

Недолюбван от доста хора полицай стана началник в МВР Пловдив

Главен контрольор Иван Елшишки е краткотрайно преназначен на длъжността шеф на бранш " Специализирани полицейски сили “ при ОДМВР – Пловдив. На този пост той встъпи през днешния ден със заповед на министъра на вътрешните работи, а пред състава на подразделението бе показан от шефа ст. комисар.

Гл. контрольор Иван Елшишки е роден през 1975 година Притежава тапия за висше обучение с бакалавърска и магистърска степен в НВУ " Васил Левски “ във Велико Търново. На работа в Министерство на вътрешните работи постъпва през 1996 година, като целият му професионален стаж досега минава в ОДМВР Пловдив.

Първоначално е назначен за служител на реда СПООР и поредно заема разнообразни изпълнителски и управителни длъжности. До краткотрайното му преназначаване като шеф на бранш " Специализирани полицейски сили “, той е бил отпред на една от групите в него.

Преминал е разнообразни курсове за професионално образование. По време на службата си е награждаван неведнъж от министъра на вътрешните работи и управлението на регионалната дирекция.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР