Феновете на Ботев (Пд), обединени във фракцията Лудата банда, поискаха

...
</TD
>Феновете на Ботев (Пд), обединени във фракцията Лудата банда, поискаха
Коментари Харесай

Фенове на Ботев: Язов, кмет или фен? Стъпва ли ти кракът на Даме Груев? Оставка!

Феновете на Ботев (Пд), обединени във фракцията " Лудата тайфа ", желаеха оставката на кмета на регион " Южен ". Те направиха това посредством формалната си страница във Facebook, където разгласиха и фотография с транспарант против Язов.

Основният претекст на " жълто-черните " последователи е, че Язов " се изживява повече като инспектор и контрол на построяването на стадион " Локомотив ", в сравнение с да извършва отговорностите си в поверения му регион.

Plovdiv24.bg разгласява без редакторска интервенция формалната позиция на " Лудата тайфа ":

Добро утро, Южен! Добро утро, Пловдив!

Предвид динамичността и пристрастеностите около събитията свързани със спортните уреди в града фокусът от наболелите проблеми в Южен се измести! Районният ни кмет се изживява повече, като инспектор и контрол на построяването на стадион Локомотив, в сравнение с да извършва съзнателно отговорностите си по отношение на жителите на Кичука, Остромила, Беломорски и Коматево! 

Язов, по кое време ще бъде приключена ул.Даме Груев и стъпва ли ти крайници там? Бурното и безсистемно презастрояване обикновено ли е съгласно теб? Как и по кое време ще се позволи задълбочаващият се проблем с водоснабдяването? Сметоизвозването на положително равнище ли действа? Връзка Модър-Царевец по кое време? Адекватно ли е по едно и също време да се затворят съществени пътища и каква ти е оценката за породените тапи и кахъри на жителите на поверения ти регион? Отворен ли си за връзка или работиш в неофициален и всекидневен жанр - " Да, да, добре! " " Ще забележим! "?

ЯЗОВ, КМЕТ ИЛИ ФЕН?!

Отговорите ги знаем, по тази причина като твои работодатели, неприемащи целодневното ти висене на Лаута и неглижиране на проблемите в Южен те призоваваме да си вдигдаш партакешите посока задния двор на ВСИ! Там се вижда, че работиш драговолно, Борецо за равнопоставеност! 

ЯЗОВ, ОСТАВКА!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР