Фенове на футболните клубове Ботев и Локомотив днес ще присъстват

...
</TD
>Фенове на футболните клубове Ботев и Локомотив днес ще присъстват
Коментари Харесай

Много полиция в центъра на Пловдив

Фенове на футболните клубове " Ботев " и " Локомотив " през днешния ден ще участват на съвещанието на Общинския съвет на Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . В момента към постройката на институцията на улица " Авксентий Велешки " има извънредно мощно полицейско наличие, както и десетки последователи на двата тима.

Предложение за отпущането на 32 719 745 лв. от бюджета на Община Пловдив за строителството на стадионите " Христо Ботев " и " Локомотив " ще се гласоподава на днешната сесия. Проекторешението е направено от групата на ГЕРБ.

С него се чака да бъде и потушено напрежението, като по този метод ще се изпълнят всички претенции на почитателите – стартирането на Колежа с четири трибуни с цяла козирка, както и намирането на средства за централния бранш на Лаута и отвесната планировка.

В проекторешението е записано, че средствата от 32,7 млн. лв. ще се разпределят в три бюджетни години, като за двата отбора ще бъдат по равно: за 2023 година – по 5 358 699 лева.; 2024 година – по 5 500 586 лева.; 2025 година – по 5 500 586 лева.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР