Елате и вижте какъв ад е тук - коли паркират

...
</TD
>Елате и вижте какъв ад е тук - коли паркират
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Вечер е ад, шофьори си бият шамари, готови сме за протести

Елате и вижте какъв пъкъл е тук - коли паркират на всички места мотори, реват, звук, не можем да спим вечер. Преди няколко дни водачи даже си удряха плесници поради казуса с паркирането. Така четец на Plovdiv24.bg стартира сигнала си към нашата медия за това, че ул. “Отец Паисий " от кръстовището с ул. “Ген Гурко " до тупика на Пощата се е трансформирала в паркинг за коли. По думите живущите на улицата са подали тъжба с подписка при заместник-кмета, само че осем месеца по-късно нямат даже отговор, камо ли смяна на обстановката.

Готови сме на митинг, комшия към този момент е подал тъжба в прокуратура. Онази вечер и полицията се хванаха за главата - от “Общинска полиция " и от 4 районно споделиха, че ситуацията е станало още по-лошо. Изпочупени са кашпите, желаеме боларда да бъде пуснат и да работи, още повече че преди няколко години ни накараха да пускаме молби и да си вземем чипове. Само коли със специфичен режим и снабдители могат да влизат по улицата, напомни пловдивчанинът. Заради този проблем всички бягат от тази улица, заведенията за хранене затварят, остана единствено един.

Изпочупиха колчетата, тротоарите, повече не се търпи, твърди нашият четец, който няколко пъти загатна, че през последните 4 години ситуацията с колите на улицата става все по-лошо.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР