Ежедневни проверки и засилен контрол очакват гражданите, решили да паркират

...
</TD
>Ежедневни проверки и засилен контрол очакват гражданите, решили да паркират
Коментари Харесай

Спрете да паркирате по оживените булеварди в Пловдив, създавате проблеми!

Ежедневни инспекции и засилен надзор чакат жителите, решили да паркират колите си в крайната дясна лента на придвижване по огромните булеварди в Пловдив. Това дадоха обещание от предприятията " Общинска полиция " и " Общинска защита " пред кореспондент на Plovdiv24.bg.

В редакцията ни ежедневно получаваме голям брой сигнали, свързани със редовно паркирали коли по бул. " Христо Ботев ", както и при новоизградения супермаркет на бул. " Шести септември ".

Читателите ни задават въпроса докога така и така натоварените от трафик булеварди ще наподобяват на безвъзмезден денонощен паркинг. 

Началникът на бранш " Общинска полиция “ при ОДМВР – Пловдив Тодор Боюклийски ни увери, че чиновниците му ще създадат незабавна инспекция на бул. " Шести септември " и при констатиране на нарушавания, ще бъдат взети ограничения. 

" В дилемите на нашите патрули е заложено да наблюдават за нарушителите по бул. " Христо Ботев ". Ежедневно имаме доста репатрирани и настрана санкционирани коли. В бъдеще ще продължим с инспекциите, само че не можем да бъдем на всички места, тъй като ресурсът ни е стеснен. ", показа още той.

Шефът на Оперативна програма " Общинска защита " сподели, че ще стартират ежедневни акции и инспекции по двата булеварда. Той изрази вяра посредством тях да съумеят да отучат гражданите да паркират в дясната лента на придвижване.

" Ние глобяваме жители, те не престават да стопират там. Тези пък, които сме ги глобили - не стопират, само че се намират други искащи да спрат. Това са ми наблюденията ", разяснява той нарушителите по бул. " Христо Ботев ".

Неотдавна екипа на Plovdiv24.bg
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР