Движението по Христо Ботев в района на централна жп гара

...
</TD
>Движението по Христо Ботев в района на централна жп гара
Коментари Харесай

Труд кипи около гарата, пускат движението по новия асфалт

Движението по " Христо Ботев " в региона на централна жп гара в Пловдив ще бъде възобновено до дни. Участъкът към този момент е асфалтиран и се правят довършителни действия, видя камерата на Plovdiv24.bg .

Изградена е междинната разграничителна линия сред двете платна и там отново ще се инсталират преградни пана. Работи се по включване на светофарната уредба. Тротоарът от южното платно е изработен с нови плочки.

На място е и екипът за пътна сигнализация и хоризонтална маркировка. Трафикът ще бъде възобновен, откакто се постави маркировката. Очаква се колите да тръгнат още веднъж по " Христо Ботев " идната седмица, като крайният период този път е 30 ноември, заяви ръководителят на плана.

Строителните действия на територията на самото колело не престават. Очаква се до края на годината да бъдат приключени пътните връзки към бул. " Руски " и ул. " Иван Вазов " и тогава да се пусне придвижването към тях. Първоначално трафикът  трябваше да се възобнови за първия образователен ден 15 септември, само че се наложи удължение на периода поради смяна в метода на създаване на подпорите на подземния проход.

Работата по пробива в посока бул. " Васил Априлов " ще продължи и през идната година.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР