Добро планиране“ и етапност“ отбеляза като ключови фактори при изпълнението

...
</TD
>Добро планиране“ и етапност“ отбеляза като ключови фактори при изпълнението
Коментари Харесай

Казаха кога приключват текущите ремонти в Пловдив

" Добро обмисляне “ и " етапност “ означи като основни фактори при осъществяването на настоящите поправки на пътната инфраструктура кметът по време на конференция в Община Пловдив.

По думите на зам.-кмета по строителство и вложения сега комисия изготвя планове за краткотрайна организация на придвижването в сектора на ул. " Солунска “, бул. " Хаджи Димитър “ и ул. " Царевец, като то ще бъде пуснато незабавно след подписването на акт 15.

изясни, че степенуваност е належащо да има и при ремонтните действия по пътищата " Рогошко “ и " Брезовско “, с цел да не бъдат затворени едновременно.

" Фирмата реализатор е поела ангажимент до 10-15 дни " Рогошко шосе “ да бъде отворено, а след Великден стартира работа по " Брезовско шосе “, акцентира кметът.

Той добави, че до края на месец юли би трябвало да бъде приключена улица " Владая “. Очаква се до Великден да бъде асфалтиран секторът от ул. " Пере Тошев “ и ул. " Братя Бъкстон “ и правата сред ул. " Никола Димков “ и ул. " Стефан Стамболов “, част от плана за Южния обходен колектор на ВиК.

" До края на месец юни е стихотворец ангажимент да бъдат приключени и двете платна на " Голямоконарско шосе “, където канализацията и водопроводът към този момент са подготвени “, разяснява още кметът.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР