До 29 март 2024 г. Доброволно формирование Пловдив 112“ към

...
</TD
>До 29 март 2024 г. Доброволно формирование Пловдив 112“ към
Коментари Харесай

Смелите доброволци на Пловдив търсят още хора с големи сърца

До 29 март 2024 година Доброволно формирование " Пловдив 112 “ към Община Пловдив приема нови доброволци в редиците си.

" Търсим хора с огромни сърца, които желаят да оказват помощ и са подготвени да дадат от персоналното си време. Мотивацията и сериозното отношение са преди всичко за нас “, разяснява Атанас Даков, началник на формированието.

Новоприетите доброволци ще преминат в началото образование, обвързвано с пожарогасене и реакция при бедствия и повреди.

" Освен първичното образование, регулярното повишение на уменията на нашите доброволци посредством надграждащи образования, тренировки и работа със профилирана техника са извънредно значими за нас, тъй като те подсигуряват нашата отборна успеваемост и сигурност. Само по този начин, можем да сме оптимално потребни на терен, “ добави Даков.

За десетгодишното си битие формированието към Община Пловдив се е потвърдило като едно от най-активните в България и постоянно се е отзовавало при потребност от помощ. Припомняме, че доброволците от " Пловдив 112 “ се включиха в избавителните интервенции след земетресенията в Турция, помагаха за премахване на провалите от наводненията в карловските села, интензивно подкрепиха работата на управляващите по време на пандемията, участваха в разнообразни интервенции по търсене, отводняване и пожарогасене. Доброволците вземат участие регулярно при справяне с горските пожари в региона, както и подкрепят работата на пожарните екипи и Община Пловдив при зародили бедствия, повреди и изключителни обстановки.

Повече информация за условията към претендентите може да бъде получена на телефон 0898575345.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР