Днес в Пловдив бе направена първа копка по проект Многофункционална

...
</TD
>Днес в Пловдив бе направена първа копка по проект Многофункционална
Коментари Харесай

Направиха първа копка на новата спортна зала към ЕГ Иван Вазов

Днес в Пловдив бе направена първа копка по план " Многофункционална спортна зала към ЕГ " Иван Вазов ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

На церемонията участваха кметът, кметът на регион " Северен ", заместник-кметът и други.

Според документите по публичната поръчка новият обект се възнамерява да бъде в двора на ЕГ " Иван Вазов "  на север от покритата спортна зона. В новопроектираната постройка ще има многофункционална спортна зала за физически занимания и игри с комбинирано игрище за баскетбол и волейбол със светла повърхност 885,33 кв.м. Към залата ще има съблекални с дрешници за мъже и дами. Зрителските места са общо 199, от които 194 седалки на три реда и четири места за хора с увреждания.

Към многофункционалната спортна зала са планувани кабинет за учител треньор, помещение за предпазване на столове за разнообразни мероприятия, помещение за предпазване на уреди. 

От залата на физкултурния салон има два разсредоточени изхода: един непосредствено на открито на изток през двукрила врата и през топла връзка през двукрила врата на открито. Пред залата е проектирано предверие и кулоар за пряк достъп от учебното заведение. Между учебното заведение и новата многофункционална зала се планува топла връзка. За нейното реализиране се демонтира подпрозоречната стена и два прозореца на някогашна едноетажна съблекалня (част от училището). 

Сградата е проектирана с железна носеща конструкции с колони, греди и столици и фасади от трислойни панели. Обемното отнасяне на постройката е пластично със модерни материали и визия. Инвестиционният план включва следните елементи: Архитектура, Пожарна сигурност, Семеен кодекс, ИГД, Геодезическа, Паркоустройство благоустройство, ОВК, ТЕ, ВиК, Електротехническа и ПИИ.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР