Директорът на Главна дирекция Европейски фондове за конкурентоспособност“ към Министерството

...
</TD
>Директорът на Главна дирекция Европейски фондове за конкурентоспособност“ към Министерството
Коментари Харесай

В Бургас се проведе информационен ден за възможностите за подкрепа на бизнеса

Директорът на Главна дирекция " Европейски фондове за конкурентоспособност “ към Министерството на нововъведенията и растежа Илияна Илиева показа в Бургас опциите за поддръжка на бизнеса със средства от Националния проект за възобновяване и резистентност (НПВУ) и стратегиите " Конкурентоспособност и нововъведения в предприятията " и " Научни проучвания, нововъведения и цифровизация за умна промяна ". Това оповестиха от Областна администрация - Бургас.

Информационният ден се организира в постройката на Областната администрация, където участваха представители на компании от Бургас, Сливен и Ямбол. Акцент беше подложен върху процедурата за създаване на лични ВЕИ системи за бизнеса в композиция с акумулатори за предпазване на създадената сила.

Пред заинтригуваните страни Илиева уточни, че Министерството на нововъведенията и растежа (МИР) работи интензивно по ограниченията свързани с ПВУ и анонсира, че до дни се чака отварянето на тази за прехода към кръгова стопанска система. Представена беше и идната поддръжка от страна на МИР по процедурите за компании с " Печат за високи достижения “ от Европейска комисия, за създаване и внедряване на нововъведения, за поддръжка на фамилни предприятия и такива от креативните промишлености и занаятите и други.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР