Детска градина Мирослава“ за поредна година се включи в традиционния

...
</TD
>Детска градина Мирослава“ за поредна година се включи в традиционния
Коментари Харесай

Бухалов откри благотворителен великденски базар От деца за деца

Детска градина " Мирослава “ за поредна година се включи в обичайния благотворителен великденски базар " От деца за деца “, проведен от Оперативна програма " Младежки център - Пловдив “. В него вземат участие детски градини, учебни заведения, неправителствени организации и добротворци от града и района.

Тази година проявата се организира пред търговски център " Гранд " на ул. " Капитан Райчо " и бе открита от зам.-кметът “Спорт и юношески действия "  , съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Пловдивчани ще могат да посетят благотворителния великденски базар през днешния ден и на следващия ден.

Средствата от продажбата на ръчно направените картички, играчки и други пролетни и великденски дарове ще бъдат предопределени за разнообразни благотворителни дела, които се дефинират от самите участници.

ДГ " Мирослава " се включи с произведения, направени от сръчните ръце на децата и техните родители в открити креативен работилници. Те избраха да поддържат акцията на UNICEF " Насилието няма място в живота на децата “, с посланието, че всяко дете има право на повече усмивки, поддръжка и щастливо детство.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР