Читатели на Plovdiv24.bg са недоволни от естетическата подредба на плочките

...
</TD
>Читатели на Plovdiv24.bg са недоволни от естетическата подредба на плочките
Коментари Харесай

Изгубената естетика на бул.Хаджи Димитър

Читатели на Plovdiv24.bg са недоволни от естетическата класификация на плочките на бул. " Хаджи Димитър " и споделиха терзанията си с нас.

" Изпълнителите ще кажат може би, че ние като жители издребняваме, само че не е обикновено при един главен ремонт да не могат строителите, редящи троаторите. да съобразят, че когато се стартира с един цвят плочки - би трябвало да се продължи със същия. 

На доста места по северния и южния тротоар има такива " кръпки " от сложени плочки от неверния цвят. Понякога става въпрос за една, а от време на време за повече

Как е позволено това? Толкова ли не се влага никаква мисъл в ремонта?

И не в тази ситуация не се касае за това, че има още месец до крайния период - те възприемат този тротоар за подготвен, само че жителите в региона са безапелационни, че доста значим детайл при един ремонт е и градската среда и хармония, а не просто да си редим плочките, както ни скимне. Това е немарливост и небрежност. “

Изпратената ни фотография си в сигнала е от кръстовището с улица " Атон ". От нея ясно се вижда неналичието на предумисъл при подредбата им.

Наистина у нас оставя чувството, че те са сложени там, тъй като другият цвят е приключил, а не могат да оставят пространството празно. 

Виждаме и други притеснителна панорама, а точно изхвърлените наоколо до дървото строителни материали и ограничаващи ленти. 

Надяваме се виновните институции. свързани с чистотата. да се самосезират и да отстранен ненужните строителни боклуци.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР