Черен мустанг с хасковска регистрация ядоса пловдивчанин, който качи снимка

...
</TD
>Черен мустанг с хасковска регистрация ядоса пловдивчанин, който качи снимка
Коментари Харесай

Хасковлия с хубава кола гази закона в Пловдив

Черен мустанг с хасковска регистрация ядоса пловдивчанин, който качи фотография в обществената мрежа. От нея е видно, че колата е паркирана тъкмо до знака, който не разрешава това.

" Този господин няма ли кой да го глоби ", е написал пловдивчанинът.

А за какво единствено него?Защо си снимал единствено тази кола като виждам знака и другата и тя е в нарушаване!? го пита различен консуматор на Фейсбук.

Защото е с регистрация Х за това единствено него е снимал. А и индивида надали знае какво значи бялата табела под знака за неразрешено паркиране. ", дава отговор трети..

Ето и част от останалите мнения:

" Махни си коня от там ".

" Това се споделя проява. Може да прави каквото си желае и когато си желае. Щом има пари да си вземе такава кола може да заплати на служителите на реда да не го закачат. "

" Стилияна Токманова уау колата е неземно скъпа какъв брой ли е богат с цел да си разреши този разкош ".

" Българинът е деен единствено, с цел да прецака другия, който има повече от него, ами къде да паркирате в Пловдив застроиха всичко, къде да паркира ".

Някои от коментиращите се обръщат и към направилия фотографията:

" Ей, снимкаджията, за какво не снима другите господиновци до него?Доколкото се вижда знака важи и за идващите двама. Но техния номер не стартира с Х, СМ, РА, А и други сходни, нали? "  

" За един ПРИЯТЕЛ запитвам?.

Този ЗНАК да не е пред твоята къща? Щото не се схваща, на улицата ли е подложен? Или на теб по този начин ти е преференциално? Нека да се знае от всички, които си мислят, че пред входа на жилището е тяхна благосъстоятелност. Не НЕ Е тяхна собственост? Това е ОБЩЕСТВЕНО място. Разбирай на всички. Не може всеки да си поставя знаци там, където си пожелае. Признавам си, че МОЯ МИЛОСТ е спирал, стопира и, ще стопира, за малко. Например до аптеката, магазина и така нататък ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР