Бургаската полиция предупреди за измамна схема, свързана със закупуването на

...
</TD
>Бургаската полиция предупреди за измамна схема, свързана със закупуването на
Коментари Харесай

Бургаската полиция с предупреждение, дамите трябва да бъдат най-внимателни!

Бургаската полиция предизвести за лъжлива скица, обвързвана със закупуването на скъпа първокласна козметична стока и невъзможността за връщането й на търговеца.

От ОДМВР – Бургас заострят вниманието, че за реализирането на сходна покупка, даже и при огромни понижения и очевидно преференциални за купувача условия, е належащо съществено обсъждане на обстановката и деликатно ангажиране с поемането на краткосрочни заеми за приемане на стоката. Лекомисленото държание, предизвикано от желанието за сдобиването с първокласния артикул, неведнъж води до следващо осъзнаване на действителната обстановка и поетия финансов ангажимент, а отсам и до предпочитание за връщане на стоката и повреждане на договорката. В огромен брой от случаите обаче това се оказва невероятно.

Механизмът за реализиране на покупките на първокласните козметични артикули е подобен при обособените сигнали. Купувачите са взели участие в безвъзмездни процедури по диагностика на кожата, следвани от презентация, гратис тестване на първокласната козметика с цена към 1 500 лева и времеви промоционален прозорец за закупуването й. В случай, че купувача не разполага със свободни финанси, му се оферират заплащане на разсрочени вноски, посредством изтеглянето на заем. В тази посока е значимо да се означи, че в случай че купувачът се поддаде на желанието си и безогледно подпише документи за разсрочен заем, с който да заплати цената на първокласната козметична стока, а след това размишления и изиска повреждане на договорката, това не е допустимо на практика, защото договорът е подписан непринудено и при ясно упоменати клаузи. Предсрочното му преустановяване всекидневно е обвързано с финансови наказания, което слага купувача в самобитен капан.

Ето за какво неслучайно в навечерието на Коледо-Новогодишните празници ОДМВР Бургас приканва купувачите към по-голямо внимание и обсъждане на продуктовите предложения с първокласни козметични артикули, защото границата сред приятните и неприятни страсти вследствие поддаването на първоначални стремежи и прибързани покупателни дейности е извънредно тънка.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР