Бултраси са заплашвали заместник-кмета по строителство и инвестиции на Община

...
</TD
>Бултраси са заплашвали заместник-кмета по строителство и инвестиции на Община
Коментари Харесай

Ексклузивно: Зам.-кмет хвърли кърпата след заплахи от фенове на Ботев Пловдив

Бултраси са заплашвали заместник-кмета по строителство и вложения на Община Пловдив. Маскирани почитатели на ПФК " Ботев " се заканили да го пребият. " Козирка или гибел " - изкрещяли в лицето му. Райчев е подал сигнал в прокуратурата за заканите, тъй като е изпитал състоятелен боязън за живота си, удостовери самият той пред Plovdiv24.bg .

Зловещата преживелица е станала преди две седмици при инспекцията на стадион " Христо Ботев ". Кметът Здравко Димитров е бил на място и се обадил на заместника си да пристигна. В един миг кметът се отдръпнал встрани да приказва по телефона,  Райчев останал самичък и внезапно го заобиколили 20-тина души, които почнали да крещят към него, да го наскърбяват и да го заплашват. Не са му протегнали ръка, единствено отправяли съществени вербални закани за разпра. " Козирка или гибел ", " Крадец, шарлатанин, ще те пребием " - крещели почитатели.

Свидетел на грозната препирня станал Цветан Павлов - прокурист на притежателя на компания " ПИМК ", който строи стадиона. незабавно алармирал прокуратурата.

Пред Plovdiv24.bg описа, че преди няколко месеца отново бил подложен на тормоз. Звънели му по телефона от скрити номера и го заплашвали по вайбър. Още тогава подал сигнал в Криминална полиция, само че към момента не е викан да дава спомагателни пояснения. 

Заместник-кметът съобщи за медията ни, че се отхвърля да е началник на обекта от страна на общинската администрация поради систематичния тормоз, на който е подложен през последните две години.

В Община Пловдив се разисква да се предложи съставяне на комисия с общински съветници. За неин началник вероятно ще бъде препоръчан някой от другите заместник-кметове - или по спорта, или по финанси.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР