Буферни паркинги на Голямоконарско, Карловско и Брезовско шосе, които да

...
</TD
>Буферни паркинги на Голямоконарско, Карловско и Брезовско шосе, които да
Коментари Харесай

Тодор Чонов: Изграждаме буферни паркинги и стотици нови паркоместа в Северен, увеличаваме зелените площи

Буферни паркинги на Голямоконарско, Карловско и Брезовско шосе, които да понижат напрежението във вътрешноградския трафик, планува да построи претендентът за кмет на Пловдив. Този ангажимент той пое при срещата си с поданици на регион " Северен " в парк " Рибница ".

Нели Симеонова-Николова, която се кандидатира за областен кмет, към този момент е направила оглед на всички вътрешноквартални пространства, където могат да се обособят нови паркоместа. Целта е да се предотврати хоасът от коли в дребните улички и да се увеличи сигурността на придвижването – изключително на пешеходците и най-много на децата.

Сред акцентите в целите и на двамата е увеличение на зелените площи, както и качеството им на поддръжка. Няма да остане подценен и най-големият парк " Рибница ", където следва реорганизация. Ще бъде построена автоматизирана поливна система, ново енергоспестяващо LED осветяване, още фитнес площадки.

" Планираме нови алеи, повече пейки и кошчета, постоянно разчистване на детските площадки. А като защитна мярка против вандалски прояви ще инсталираме видеокамери, непосредствено свързани с центъра за видеонаблюдение ", сподели Нели Симеонова-Николова.

На въпроси на жители за усложнения трафик и проблеми с публичния градски превоз отговори, че напълно скоро се чака ремонтите по " Брезовско шосе " и бул. " Дунав " да приключат, а това ще успокои придвижването в региона.

На поредицата срещи през последните дни с жителите на разнообразни квартали в регион " Северен " непроменяемо бяха и претендентите за общински съветници от екипа на Чонов. Посланието им е " Бъдеще за Пловдив ". Издигнати са от политическа партия " Свобода ".

За кмет на Пловдив, на регион " Северен " – Нели-Симеонова-Николова, и листата за общински съветници пловдивчани могат да гласоподават с номер 49 в интегралните бюлетини.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР