благодари на пловдивчани за доверието, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

...
</TD
> благодари на пловдивчани за доверието, предаде репортер на Plovdiv24.bg.
Коментари Харесай

Новият кмет на Пловдив: Благодаря!

благодари на пловдивчани за доверието, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Ето и първите му думи откакто бе определен за кмет на града.

" Все отново ми се желае да изчакаме крайните резултатите, най-малко паралелното броене. Мисля, че организирахме позитивна акция, 30 дни не казахме една неприятна дума за съперниците си. Успяхме да чуем всички пловдивчани, успяхме да чуем проблемите на хората и на множеството то тях да дадем съответни решения., за други търсим такива.

Пловдивчани в действителност дадоха своя избор за развиването на града ни и ще положа всичко което има както сили, с цел да оправдая резултата и доверието.

Искам да благодаря на тези, които гласоподаваха през днешния ден, само че желая да кажа, че и тези които не отидоха до урните, че и тях ги слушам. Ще положа всички старания, с цел да може на идващите избори, доста повече хора да излязат да гласоподават със " За ", а не с " Против ".

Наследството е тежко и ще ни би трябвало малко повече време, с цел да заработим и да осъществяваме нещата, по този начин както ги виждаме ", бяха първите думи на новия кмет на Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР