Бивши и настоящи ученици отПГСАГ: Намерете бивши съученици, състуденти,

...
</TD
> Бивши и настоящи ученици отПГСАГ: Намерете бивши съученици, състуденти,
Коментари Харесай

Строителният в Пловдив вече има иновативна класна стая

Бивши и сегашни възпитаници от
ПГСАГ: Намерете някогашни съученици, състуденти, сътрудници и остарели другари! или. ПГАСГ " Арх. Камен Петков " има новообзаведена иновативна класна стая, която ще улесни образованието по непознат език на учениците, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Фани Въргова и Весела Карачанска са учителите, създали нововъведението.

Директорът на инж. Атанаска Вълканова показа, че от 7 юли 2023 година гимназията към този момент е новаторско учебно заведение след кандидатстване и решение на Министерски съвет.

" Иновацията е обвързвана с създаване на чуждоезикова интерактивна библиотека с която учениците по факултативни образователни часове да могат по различен начин да възприемат чужд език и по-късно да го употребяват в тяхното професионално развиване. Изградихме я с помощта на националната стратегия с филантропични науки, които ни даде възможност и да оборудваме кабинета, както и да осъществим задачите целите и дилемите, които си бяхме сложили. "

Тя добави още, че учебното заведение е с разширено проучване на британски език.

" В тези часове учениците по различен метод възприемат и усвояват езика през физическа интензивност или в обособените кътове, където могат сами да поддържат връзка или чрез програмни артикули, които използваме ".

Разбрахме също, че предимно осмокласниците ще се възползват от тази стая, тъй като те имат най-вече часове по британски език. Кабинетът може да се употребява и от учениците по други образователни предмети.

" В процеса на образование сътрудниците употребяват по този начин наречените " бинарни " уроци, като направиха уроци по физика и британски език, по български език и непознат език, за да  могат редом нещата да се случват. Стаята няма да се употребява единствено по британски език ", безапелационна бе тя.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР