Бетонният мост няма се затваря за ремонт и реконструкция точно

...
</TD
>Бетонният мост няма се затваря за ремонт и реконструкция точно
Коментари Харесай

Ексклузивно: Няма да затварят Бетонния мост скоро

Бетонният мост няма се затваря за ремонт и реорганизация тъкмо в този миг. Проектът на НКЖИ е подаден в Община Пловдив за утвърждение и за издаване на позволение за градеж. Заместник-кметът по строителство и вложения е пратил документите в Камарата на инженерите в капиталовото планиране (КИИП) за професионално мнение на гилдията, научи ексклузивно  Plovdiv24.bg . Докато оттова няма мнение, затварянето няма да се случи.

Проблемът с пътната връзка сред централната градска част и регион " Южен " ескалира през последните дни. В общината бе импортирано, а по предложение на групата на ГЕРБ на последната сесия в сегашния мандат ще се разисква във връзка със затварянето на Бетонния мост.

. Точната дата би трябвало да бъде конкретизирана на среща сред представители на държавното сдружение и община Пловдив. Ремонтът на оборудването ще продължи малко повече от 6 месеца. 

" Настояваме първо да се пуснат напълно за в двете посоки придвижване булевардите " Христо Ботев " и " Руски " и улица " Иван Вазов " и по-късно може да беседваме за Бетонния мост. Нашето мнение е, че реконструкцията не би трябвало да продължава повече от 4 месеца " - сподели за медията ни заместник-кметът Райчев. 

Община Пловдив за следващ път слага въпроса за безплатно даване на парцелите на БДЖ от южната страна на стадион " Тодор Диев ", с цел да разшири улицата в този сектор. Вицекметът е безапелационен, че няма да подпише затварянето на Бетонния мост за реорганизация, до момента в който не се изпълнят всички условия на общината. 

Райчев напомни, че в съглашението от 2018 година сред НКЖИ и Община Пловдив се унищожаване на моста. После е подписано ново съглашение, което планува реорганизация посредством покачване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР