Баща реши да угоди на децата си и цяла нощ

...
</TD
>Баща реши да угоди на децата си и цяла нощ
Коментари Харесай

Пловдивчанин цяла нощ сънува кошмари след почивка в Родопите

Баща реши да угоди на децата си и цяла нощ сънува кошмари. За случката в Родопите показа самият той пред 24rodopi.com.

Пловдивчанинът Георги С. бил на къса отмора в хотел край кирковското село Кремен предходната седмица. На връщане от комплекса фамилията спряло на бетонната площадка пред известна чешма, с цел да си налеем изворна вода.

" Децата бяха впечатлени от равнището на реката. Повечето подредени камъни за прекосяване от единия бряг на другия бяха залети от пълноводието в края на зимата.

Те почнаха да скандират: " Тате, тате - лъвски скок! ".

Опитах се с троен скок да мина на другия бряг. Успях, въпреки и влажен, само че в придвижването от джоба на анцунга изпаднаха няколко хартийки и бисквитки. Реката ги пое и отнесе надолу, до момента в който ние се смеехме ", споделя той. 

" Късно се усетих, че с изключение на касови бележки и такива от изтегляне на пари, в джоба е бил и тото фиш. Това се случи в събота следобяд. В нощта против неделя сънувах кошмари – по какъв начин спечелвам джакпота от 6 милиона лв. и не мога да си намеря фиша.

Различни препоръки мога да дам по-късно осъществяване, само че ще кажа единствено един: " Не помнете наизуст числата от тото фиша, изключително когато има огромен
джакпот ", показва в умозаключение Георги С.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР