Автобусна спирка от северната страна от тунела провокира съседски скандал

...
</TD
>Автобусна спирка от северната страна от тунела провокира съседски скандал
Коментари Харесай

Преместване на спирка провокира съседски скандал в Пловдив

Автобусна спирка от северната страна от тунела предизвика съседски скандал сред жители на Стария град на бул. " Цар Борис III Обединител ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Собствениците на къщата, която е строена в 19-ти век и се намира тъкмо зад спирката от източната страна, са получили позволение заслонът да бъде изместен, само че съседите са се оплакали в прокуратурата, че спирката ще бъде преместена пред техния парцел. 

Рано тази заран полицията е взела отношение по въпроса и е стопирала плануваното пренасяне, до момента в който се разрешат междусъседските различия. 

Подалият тъжба в прокуратурата Георги Желязков показа, че желаят да махнат зелената повърхност, за която се грижат от години. 

Собственикът на къщата Петър Денчев изясни, че е належащо пространство за строителна техника, с цел да може да се реставрира парцелът, построен през 1846 година Според него, спирката пречи на реставриращит развой.

Решението за изместването на спирката е взето от експертния съвет към oбщинскатa комисия по сигурност на придвижването и ЕСУТ към община Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР