Автобусите на транспортната тази сутрин обслужват линиите по план, съобщи

...
</TD
>Автобусите на транспортната тази сутрин обслужват линиите по план, съобщи
Коментари Харесай

ОКТ: Автобусите на Хеброс бус се движат по график

Автобусите на транспортната тази заран обслужват линиите по проект, заяви за Plovdiv24.bg шефът на Оперативна програма " Организация и надзор на превоза ". Имало е проблем с две коли и е пропуснат по един курс, само че по-късно разписанието се съблюдава по график. 

Очаква се през днешния ден община Пловдив да преведе на компанията над 400 000 лв. държавна дотация. Общинската комисия за сигурност на придвижването е одобрила на съвещанието си през вчерашния ден паричния трансфер, сподели заместник-кметът по финанси Величко Родопски. Първо ще се уведоми Национална агенция за приходите за превода, с цел да може организацията да си прихване вземанията, в случай че компанията има отговорности.

Забавянето на заплащането към превозвача не било по виновност на общината, а се изчаквали парите от страната. Миналата година също имало сходна обстановка със задържане на средства. Тогава пък се наложило общината да пренасочва финансов запас към лечебните заведения поради коронавирус и по тази причина заплащанията били отсрочени.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР