Агенция Пътна инфраструктура обяви нов конкурс за директор на ОПУ

...
</TD
>Агенция Пътна инфраструктура обяви нов конкурс за директор на ОПУ
Коментари Харесай

АПИ обяви конкурс за директор на ОПУ Пловдив, заплатата - до 3400 лева

Агенция " Пътна инфраструктура " разгласи нов конкурс за шеф на ОПУ - Пловдив. Срокът за подаване на документи е до 10 август в това число, предава Plovdiv24.bg .

Начело на Областно пътно ръководство - Пловдив е  обявения тогава от АПИ. Той обаче заема поста краткотрайно, защото предходният шеф Атанас Ташков бе възобновен със правосъдно решение. Впоследствие Ташков се отхвърли от позицията против парично обезщетение, а от предишния месец е заместник-областен шеф. Решението на Върховен административен съд обезсилва резултатите от извършения конкурс и би трябвало да се организира нова процедура, разясняват адвокати. 

Конкурсът ще се организира на три стадия - по документи, писмена разработка на тематика " Изграждане, развиване и рационализация на пътната инфраструктура " и изявление. 

Кандидатите би трябвало да са с магистърска степен по механически науки, обществени, икономически и правни науки, както и да имат не по-малко от 4 години професионален опит. При равни крайни резултати от извършената процедура, с преимущество за работа в държавната администрация се употребяват българските жители, които са минали срочна работа в доброволния запас по член 59, алинея 1 от Закона за запаса на въоръжените сили на Република България. 

При назначение, самостоятелния размер на главната заплата е от 790 лева до 3400 лв., според от професионалния опит и достигнатите равнища на възнаграждение за съответната служба в структурното звено, в което е разположена.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР