45-годишният Александър Радев, който е обвинен ви убийството на

...
</TD
> 45-годишният Александър Радев, който е обвинен ви убийството на
Коментари Харесай

Александър Радев е убилият мъжа си в Стамболийски

45-годишният Александър Радев, който е упрекнат ви убийството на брачна половинка си Андреас Ропел след разгулен скандал в Стамболийски, застана пред пловдивския Окръжен съд през днешния ден, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Следващото дело ще бъде при затворени порти, защото арбитър Нина Кузманова показа, че могат да бъдат публикувани обстоятелства по отношение на интимния живот на Радев и починалия му брачен партньор, в случай че делото бъде извършено обществено. През днешното съвещание Радев носи маска от самото начало, тъй като се тормозил от медиите. 

В правосъдната зала бе и майката на Радев Елена Николова, която бе упълномощена като бранител на сина й, само че той пожела да го съставлява единствено неговият юрист - Димитър Будаков. 

Адвокатът на обвинения показа пред арбитър Кузманова, че клиентът му е " Човек, който се занимава с интелектуални действия, и не съставлява заплаха за близките. Той се занимава с музика и има собствен бизнес - звукозаписно студио. "

Семейството на Ропел са поискали 450,000 лв. за неимуществени вреди от Радев, което бе признато. Датата за новото дело е планувана за 23 февруари в 09:30ч, като се чака да участват и очевидци на умрелият мъж.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР