24-годишният Господин Господинов, който преди дни уби с камиона си

...
</TD
>24-годишният Господин Господинов, който преди дни уби с камиона си
Коментари Харесай

Този мъж е убил Стела от Бургас на АМ Тракия - отрече за наркотици, глобяван е 21 пъти

24-годишният Господин Господинов, който преди дни умъртви с камиона си на автомагистрала " Тракия " Стела Маринова и рани още три дами, е от димитровградското село Долно Белево.

Катастрофата стана на  236 км в посока София. Камионът, ръководен от Господин Господинов, навлиза в спешната лента и връхлита  колата, която е била спряна, поради спукана гума. В злополуката почина 23-годишната Стела от Бургас. Две  девойки са в тежко положение в болница в Стара Загора. Четвъртата жена е по- леко потърпевша.

Пред медиите обвиняемият Господин Господинов бе безапелационен, че не използва опиати и разгласи, че апаратът не е отчел вярно. Окръжен съд Сливен му постанови непрекъсната мярка за неотклонение " задържане под стража ".

Досега той е бил глобен с фишове 21 пъти за разнообразни нарушавания като скоростни режими, невключени светлини на автомобила, непреминат механически обзор.

Пет от санкциите на водача са за превишена скорост и са на стойност 1100 лв.. В три от случаите 24-годишният Господинов е глобен с по 100 лв.. Веднъж му е била наложена санкция от 600 лв. за скорост над 30 километра в час в обитаемо място. Петата глоба е на стойност 200 лв., още веднъж за превишена скорост.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР