2-годишното дете остава в критично състояние. Данните са към 6.30

...
</TD
>2-годишното дете остава в критично състояние. Данните са към 6.30
Коментари Харесай

Няма следи от трети човек в жилището на майката на детето в кома

2-годишното дете остава в сериозно положение. Данните са към 6.30 часа тази сутрин, заяви за Plovdiv24.bg наблюдаващият прокурор Атанас Илиев, от Районна прокуратура Пловдив.

Готови са резултатите от отливката на челюстта на майката, като е потвърдено, че следите по бузите на детето са от нейни ухапвания. Становището на специалистите ще излезе публично. Към обяд се чака и заключението от назначената сложна психична експертиза на майката, сподели прокурор Илиев.

Вчера е бил разпитан и четвърти доктор от в началото прегледалите детето – офталмолог. Той също е декларирал, че сходни контузии са малко евентуално да се случат от рухване. Тепърва ще се доказва механизмът на причиняване на пострадванията по детето от заключенията на медицинските експертизи, разясни наблюдаващият прокурор.

Засега, след огледа на жилището, няма никакви данни различен човек да е бил там по време на случая. Майката се обрисува като един противообществен човек и не е допускала никой до жилището си, сподели още Атанас Илиев.

Прокуратурата внася през днешния ден в съда настояването за задържане под стража на майката-осиновител на детето. Очаква се делото да се гледа към 15 часа, в Районния съд в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР