Тази вечер във VIP Brother live, от 21:00 часа по

...
Тази вечер във VIP Brother live, от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Първи редовни номинации във VIP Brother 2017

Тази вечер във VIP Brother live, от 21:00 часа по NOVA, Съквартирантите за първи път ще изпълнят церемонията по номиниране. Всеки един от тях ще уточни по двама участници, които откровено желае да изоставен шоуто, а дали Big Brother ще разреши на останалите да видят кой и за какво ги е номинирал, следва да разберем.

За по-малко от две седмици, смехът и заниманията в най-известната Къща съвсем изцяло бяха изместени от кавги и разделяне. Тази вечер ще станем очевидци на новия спор, който се заформя в семейството – тази сред Мегз и Мария.

По време на живото предаване в понеделник, Мария отхвърли специфичното благотворително предизвикателство на Big Brother, само че все пак оказа помощ на идеята с 3000 лева Някои от Съквартирантите одобриха тази постъпка като извънредно благородна, само че не и Мегз.

Довечера ще забележим по какъв начин решението на Мария ще стане мотив за замяна на остри реплики и обидни квалификации сред двете, след което певицата ще се изповяда пред най-близките си хора в Къщата – Ваня и Цуни за тежкия интервал, който изживяла след последната си връзка.



Конфликтите в Къщата няма да приключат дотук. Тайната задача на близначките Алекс и Влади ще сложи изгонената Влади пред разнообразни провокации. Тя ще би трябвало да се разменя със сестра си и да прави пакости на Съквартирантите.

Една от тези на пръв взор безобидни закачки обаче ще провокира същинско цунами в къщата, а основно настоящо лице още веднъж ще е началник Петров.

Какво ще отприщи гнева и разочарованието на шефа? Как се развива задачата на Алекс и Влади? Кои ще бъдат номинираните съквартиранти след първите постоянни номинации във VIP Brother 2017, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Повече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР