Тази вечер в Игри на волята: България“ настъпи краят на

...
Тази вечер в Игри на волята: България“ настъпи краят на
Коментари Харесай

Жълтите изчезват от картата на „Игри на волята: България“

Тази вечер в „ Игри на волята: България “ настъпи краят на един стадий и стартира напълно нов. Едно от племената изцяло изчезна от картата на най-екстремното риалити в българския ефирен ефир. Загубата в най-важната териториална борба за сезона се оказа пагубна за племето на Жълтите и то бе заличено вечно, макар че водеше в класацията на игрите в третия сезон с 11 победи.

Победата на Приключенците им донесе опцията първи да посочат състезател от Жълтите , който да премине в тяхното племе, и това бе Борис. Втори право на избор имаха Бойците, които се стопираха на Андрей. Между Красима и Симеон Приключенците взеха професионалния герой в тима си, а за Бойците остана капитанът Красима. Сълзите в очите на някогашните Шампиони и мощните страсти, които изпитаха, не останаха скрити за феновете на NOVA.

Морунов и Стратимир се изправиха един против различен в тежка, дълга и многокомпонентна капитанска борба, която съпоставиха по компликация с номинационна. Точността и хвърлянето на секира се оказаха слаби страни на капитана на Приключенците и дадоха превес на Морунов в едно от провокациите в играта. Това се оказа и решаващо за изхода от борбата и лидерът на Бойците извоюва успеха си с нестопяема преднина.

Пожарникарят съблюдава дадената дума пред племето си и избра премиството пред персоналната полза. Димо опита да изкуши Морунов с цели 200 гроша, които можеше да вземе за себе си, само че той остана твърдо зад обещанието, което по едно и също време зарадва и учуди Бойците.

Какво ще е преимуществото за Бойците в утрешната номинационна борба? Трудно ли ще е на някогашните съотборници Красима, Андрей, Борис и Симеон да застанат един против различен на Арената? Ще съумеят ли да се потвърдят пред новите си племена и да станат част от тях? Приключенци или Бойци ще сграбчен успеха в първата номинационна борба. Кой ще отиде на съвет и кой ще бъде първият номиниран след сливането? – всички отговори ще станат ясни на следващия ден вечер в новия епизод на „ Игри на волята: България “ от 21:00 часа по NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР