Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по
Коментари Харесай

Сблъсъкът на титаните - тази вечер в Hell’s Kitchen

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, номинираните Дани Спартак и Филип ще влязат в най-оспорвания кулинарен двубой досега. Победителят от дуела ще избере на кой от двата тима да стане капитан за решаващата вечерна резервация, а в края на епизода надпреварата ще се раздели с още един участник.

Самият началник Ангелов ще дефинира кулинарния двубой сред Филип и Дани Спартак като „ конфликта на титаните “. Двамата ще се впуснат в предизвикателство от три рунда – транжиране на прасе, кулинарен куиз и авторска рецепта на тематика „ модерна балканска кухня “. Победителят от дуела ще има преимуществото да избере на кой от двата тима да бъде капитан за идната вечерна резервация.

Последната вечеря за седмицата ще посрещне в ресторанта на Hell’s Kitchen България доста специфични посетители – Люси Дяковска, Любо Ганев, музикантът Милен Кукушаров, артистът от най-успешния български медицински сериал „ Откраднат живот “ Наум Шопов и приятелката му Теа. Голямата изненада за експертите ще пристигна от волейболиста, който ще поръча цялото меню на ресторанта, само че ще има едно особено условие – без зелени подправки.

Ще се оправят ли тимовете с условията на началник Ангелов и звездните посетители на вечерята? Кой тим ще бъде по-добрият, кой ще бъде третият номиниран участник и кой ще напусне „ адската кухня “, ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA.

Актуални вести ще откриете на уеб страницата на Hell’s Kitchen България, както и на Facebook страницата на предаването.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР