Тази вечер в Hell’s Kitchen България Мариела, Виктория, Янита от

...
Тази вечер в Hell’s Kitchen България Мариела, Виктория, Янита от
Коментари Харесай

Мартин напусна Hell’s Kitchen България завинаги

Тази вечер в Hell’s Kitchen България Мариела, Виктория, Янита от Червените и Андреа от Сините се впуснаха в яростна борба за куртките си. През деня Мариела и Виктория справедливо се върнаха назад в тима си, до момента в който Янита и Андреа трябваше да пазят местата си в кулинарното съревнование на вечерната резервация. Неадекватното държание на Мартин в Синята кухня докара до неговото изпъждане както от кухнята, по този начин и от риалити формата.

Всеки от Оранжевите имаше самостоятелна кулинарна задача с едно „ незнайно “ – звезда под капак. Кулководът Станимир Гъмов влезе в ролята на марионетка на Андреа, Коцето Калки застана на мястото на Мариела в кухнята, Невена Бозукова готви за Виктория, а Албена Павлова се бори за положителното показване на Янита. Чиниите на Виктория и Мариела завоюваха утвърждението на началник Ангелов и те си върнаха алените куртки, а оспорваната конкуренция сред Янита и Андреа продължи на вечерята.

На резервацията Синята кухня беше под управлението на Андреа, а Червената лидер беше Янита, като всяка от тях трябваше да командва готвачите от паса. Идеята за амюз буш този път беше сътворена персонално от водачите на двата тима, а шефът дефинира кулинарния комплимент за гостите на Андреа за най-хубавия до момента в „ Кухнята на Ада “. Валентина стартира да насъбира яд към Янита още с първите поръчки в Червената кухня, само че макар непрестанните викове, дамите съумяха да издадат поръчките си. Мъжете не бяха в кондиция и в Синята кухня настъпи всеобщо комплициране.

Мартин попадна в кръговрата на сосовете, което принуди началник Ангелов да трансферира задачата на Червената конкуренция. Мартин изхвърча от кухнята, само че не след дълго неговите съотборници го последваха в общежитието. Време разделно настъпи и участниците се сбогуваха с Мартин, а Янита и Андреа се върнаха по тимовете си.

Какво кулинарно развлечение е подготвил началник Ангелов за участниците? Кой ще застане под прицела на шефа? Ще удържат ли готвачите на напрежението? - разберете в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria петък вечер в 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР