Тази вечер ще се състои единственият предизборен дебат между двамата

...
Тази вечер ще се състои единственият предизборен дебат между двамата
Коментари Харесай

Проф. Росен Стоянов: Дебатът между Радев и Герджиков може да повиши избирателната активност

Тази вечер ще се състои единственият избирателен спор сред двамата кандидати за президентския пост Румен Радев и проф. Анастас Герджиков. Диспутът ще бъде предаван по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 4, както и на уеб страницата на публичната телевизия и във Facebook страницата ѝ от 20 часа.

„ Ние имаме своята процедура в годините обратно. Да напомня – едни медийни форми, такива медийни форми са се случвали в разнообразни малките екрани през годините. По-скоро при нас форматът е тримата първи към дадения миг, още от времената на 1992 година Но нямаме построена рефлексия у феновете, заради обстоятелството, че дебатирането единствено по себе си не е залегнало даже в просветителната ни система “, разяснява пред БНР проф. Росен Стоянов, учител по политически връзки в Нов български университет.

Твърди се, че дебатите могат да преобърнат изрично изказано преди този момент мнение на към 3 до 4% от гласоподавателите, които могат да преформатират своето харесване, означи проф. Стоянов.

„ Могат обаче да свършат друга – да покачат интереса и любознанието, да нагнетят напрежение в позитивен смисъл, тъй че да покачат и изборната интензивност, да стимулират в допълнение тези, които се двоумят отвън твърдите ядра, гравитиращите. “

Според Росен Стоянов въздействието по време на дебатите е сложно, като персоналните нападки са част от арсенала.

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР